Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in 's-Gravenhage (Wijk 04 Benoordenhout)

Plaatsnaam
's-Gravenhage (Wijk 04 Benoordenhout)
Gewenste startdatum
23 april 2024
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Door de groei van de praktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een betrokken en empathische huisarts voor de uitbreiding van ons goede team. Wij zijn op zoek naar een huisarts die zich herkent in onderstaande punten. - BIG-registratie als huisarts - Uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands - Beheersing van een andere vreemde taal is een pre - Goede communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld empathisch vermogen - Goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair team - Relevante werkervaring als huisarts en bij voorkeur ervaring in het werken met expats of het hebben van een eigen achtergrond als expat - Bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van het IHCH

Wie zijn wij?

Het internationale centrum is een jong en dynamisch bedrijf dat onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. Wij onderscheiden ons doordat de zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en we hen helpen om hun weg te vinden binnen het Nederlandse zorgsysteem. Deze doelgroep heeft een grote behoefte aan laagcomplexe zorg. Voor hoog complexe zorg is er een nauwe samenwerking met omliggende ziekenhuizen. Ons team bestaat uit betrokken en deskundige zorgverleners. Bij IHCH werken ongeveer 110 medewerkers met zo’n 25 nationaliteiten. Vanwege ons internationale karakter wordt zowel veel Engels als ook andere talen gesproken.

Wat ga je doen?

Jij wilt je inzetten voor de verdere ontwikkelingen van dit gezondheidscentrum, het team en de dienstverlening. Je bent een teamspeler, een collega met een brede blik op de zorgbehoefte en je vindt het belangrijk samen te werken in multidisciplinair verband.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in