Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in 's-Gravenhage (Wijk 04 Benoordenhout)

Plaatsnaam
's-Gravenhage (Wijk 04 Benoordenhout)
Gewenste startdatum
7 februari 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Wil je in een dynamische internationale omgeving werken? En ben je gediplomeerd doktersassistente die het leuk vindt om in een grote praktijk te werken? Dan is dit je kans! Functie-eisen • Opleiding doktersassistente gevolgd en afgerond • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. • Kennis van de Duitse, Franse of Spaanse taal is een pré. • Gedegen kennis en ervaring met elektronisch medisch dossier en Microsoft Office. • Gedegen kennis van medisch-administratieve en medisch- ondersteunende werkzaamheden. • Flexibel inzetbaar en stressbestendig. • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig kunnen werken. De vacature staat open voor 24-38 uur.

Wie zijn wij?

Het Centrum is een instelling die onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. De zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en wordt geleverd door betrokken en empathische zorgverleners. De expats worden daarbij geholpen hun weg te vinden in het Nederlandse zorgsysteem.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente werk je in een multidisciplinair verband samen met de assistenten en huisartsen binnen de huisartsenafdeling. Het centrum heeft ruim 18.000 patiënten waarvan ongeveer 90% expat is. De patiëntenpopulatie is divers en internationaal. Naast het streven naar hoge kwaliteit is ook onze service aan de expats belangrijk.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in