Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in 's-Gravenhage (Wijk 21 Regentessekwartier)

Plaatsnaam
's-Gravenhage (Wijk 21 Regentessekwartier)
Gewenste startdatum
7 februari 2023
Aantal uur per week
32 uur

Wie zoeken we?

een vrolijke, doortastende, ervaren doktersassistent met affiniteit voor en geduld met multi culti patienten, stukje achterstandswijk. Ster in triage (NHG) Een zelfstandige teamplayer, iemand die houdt van organiseren en in processen denkt, maar wel de tijd heeft en neemt voor luisteren, aandacht geven, troosten. Iemand die haar eigen grenzen kent en durft te benoemen en aangeven, die stevig in haar schoenen staat maar geen 9-5 mentaliteit heeft. Eigen spreekuur met handelingen en controles leuk vindt.

Wie zijn wij?

wij zijn een jonge dynamische praktijk in hartje Den Haag. WE hebben een hartelijk, warm, ambitieus team dat elkaar door en door vertrouwt, aandacht voor onze patienten en voor elkaar belangrijk vindt, als praktijk wil groeien zowel in kwaliteit als in aanbod voor onze patienten wij hebben nu 2300 patienten, 3 vaste parttime huisartsen, 2 verpleegkundig specialisten met volledige spreekuren huisartsgeneeskunde, 2 POH GGZ parttime in detachering, 2 doktersassistentes en 1 in opleiding, regelmatig coassistenten. Daarnaast is er wekelijks spreekuur van een chirurg-proctoloog, een verpleegkundig specialist wond/dermatologie, een oncologisch verpleegkundige, een echo spreekuur, assistente spreekuur. Ook verzorgen we de huisartsenzorg voor een kleinschalige woonvorm voor kwetsbare ouderen en een woonvorm voor gehandicapten.

Wat ga je doen?

je gaat elke werkdag een dagdeel telefoon opnemen, plannen, adviseren, trieren. Je blijft ook als het druk is begripvol, geduldig en klantgericht. Je overlegt structureel en bij niet-pluis gevoel met de verpleegkundig specialist, huisarts en andere collega's. elke werkdag heb je een dagdeel spreekuur of organisatorische taak. Je begeleidt onze DA in opleiding. Je uren zijn in overleg, maar tenminste 3 dagen/week van 8-17.00; bij > 24 u/week zijn bv schooltijd uren ook bespreekbaar. Je vindt nascholingen nuttig en leuk en denkt zelf na over je ambities en je toekomst EN die van de praktijk. Je vindt ontwikkelen vanzelfsprekend en uitdagingen interessant.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in