Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Middelveldsche Akerpolder)

Plaatsnaam
Amsterdam (Middelveldsche Akerpolder)
Gewenste startdatum
7 februari 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gediplomeerd doktersassistente. Iemand die een teamplayer is, sociaal, houdt van de veelzijdigheid van het vak en initiatief toont. Wij vinden het belangrijk dat de kandidaat hart voor de zorg heeft. Zich kan inleven in de patiënt en zijn of haar verhaal. Wij streven naar laagdrempeligheid, waarbij de doktersassistent ook een belangrijke rol heeft als eerste aanspreekpunt. Hij of zij kan juist de zelfzorg adviezen geven en geruststellen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine huisartsenpraktijk met twee vaste huisartsen, een vaste waarnemer, een POH-GGZ, twee POH’s voor de ouderenzorg en voor de somatiek. Ook hebben wij een huisarts in opleiding via de VU. Wij hebben momenteel 3 doktersassistenten, waarvan er een over gaat stappen als POH en dan ook in onze praktijk blijft werken.

Wat ga je doen?

Wij verwachten dat de kandidaat in staat is te triëren volgens de NHG, patiënten te woord te staan bij allerhande vragen, urines te controleren, oren uit te sluiten, injecties toe te dienen, recepten te herhalen, wratten aan te stippen, uitstrijkjes te doen, agenda beheer voor de artsen/poh/, er voor zorgen dat de praktijk een prettige plek is voor patiënt en artsen door ook oog te hebben voor opruimen/koffie en thee momenten/aanvullen van benodigdheden. In eerste instantie gaat het om de volgende dagen: maandag, woensdag en donderdag. Vanaf september zal het om maandag, woensdag en vrijdag gaan.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in