Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Wekerom

Plaatsnaam
Wekerom
Gewenste startdatum
11 december 2023
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

In verband met langdurige ziekte van onze POH-S en de promotie van onze POH-O/S zijn wij voor 2-3 dagen op zoek naar een positief ingestelde POH-O/S, die zich in de volgende eigenschappen: - Je bent gediplomeerd POH-S (niveau 4 of 5) met een (bijna) afgeronde post-HBO opleiding Ouderenzorg. - Je hebt bij voorkeur de Langerhans en CASPIR gevolgd. - Je hebt relevante werkervaring en kunt overweg met Medicom en VIP Live. - Je bent een coach en motivator voor jouw patiënten. Hierbij betrek je het principe van Oplossingsgerichte Gezondheidszorg in jouw consulten. - Je kunt zelfstandig de patiëntenzorg organiseren, coördineren en uitvoeren. Je hebt in dit proces een proactieve houding en houdt zelf de voortgang en kwaliteit van de geleverde chronische zorg in de gaten en stuurt waar nodig bij.

Wie zijn wij?

'Wij' zijn een team van 3 doktersassistentes, 1 POH-GGZ en 3 huisartsen in een dorpspraktijk in Wekerom, gemeente Ede. Onze patiënten zien wij als onze klanten. Daarom willen we (de zorg voor) de patiënt centraal stellen. Het gaat om hun gezondheid(sbeleving). We leveren reguliere gezondheidszorg volgens de NHG richtlijnen, maar met een goede onderbouwing en in overleg is er ook ruimte om buiten deze kaders te denken. We hebben een betrokken team, waarin ieder zijn eigen taak en rol vervuld. Er is ruimte voor ieders ideeën en inbreng om de kwaliteit van onze zorg en van de processen in de praktijk te verbeteren. Persoonlijke ontwikkeling en groei wordt gestimuleerd.

Wat ga je doen?

In onze praktijk is de geprotocolleerde Ouderenzorg nog in ontwikkeling. Als POH-O speel je een sleutelrol in het opzetten van deze zorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoer en kwaliteit van de ketenzorg DM, CVRM, COPD en astma, en ondersteun je patiënten bij stoppen met roken.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in