Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Grachtengordel-West)

Plaatsnaam
Amsterdam (Grachtengordel-West)
Gewenste startdatum
6 november 2023
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Voor een leuke praktijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime/parttime assistent die graag wilt werken in een innoverende praktijk! We zijn op zoek naar doktersassistenten die het leuk vinden te werken in een dynamische omgeving en die voldoen aan het volgende profiel: ● Je beschikt over een diploma doktersassistent. ● Je hebt recente werk- of stage-ervaring als doktersassistent in een huisartsenpraktijk. ● Je bent ondernemend, servicegericht en communicatief vaardig. ● Je bent 24 - 40 uur per week beschikbaar, dagen en uren zijn bespreekbaar. ● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?

Over de praktijk: Het betreft een grote praktijk die overgenomen is met zes locaties verspreid over de hoofdstad. Deze worden stuk voor stuk gemoderniseerd en voorzien van zeer goede ICT-systemen om de praktijk optimaal te faciliteren. Het is een situatie waarin hard wordt gebouwd aan een huisartsenpraktijk anno nu. Als doktersassistente werk je in een team met andere doktersassistenten, huisartsen, basisartsen, POH’s Somatiek en GGZ, medisch studenten en een administratief medewerker. De praktijkmanager geeft leiding aan het assistenten team. Er zijn 16.000 patiënten ingeschreven bij de zes locaties in Amsterdam. Het is een patiëntengroep variërend van studenten en expats tot rasechte Amsterdammers en uit alle lagen van de bevolking. De sfeer is open en hartelijk.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en bied je samen met het team zorg aan een gevarieerde groep patiënten. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.: • Baliewerkzaamheden. • Triage en rapportage. • Telefoon aannemen in de centrale back office van de praktijk. • Zelfstandig uitvoeren van klein medisch technische handelingen. • Handhaving kwaliteitsprocessen. Waar kun je op rekenen bij deze praktijk? • Werken op meerdere locaties in Amsterdam, waarbij je een standaard locatie hebt. • Een gevarieerde en zelfstandige functie. • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de huisartsenzorg en digitale eerstelijns-zorginnovatie. • Wij geloven in continu leren en groeien, waar scholing en ontwikkelmogelijkheden onderdeel van zijn.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in