Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Naarden (Naarden)

Plaatsnaam
Naarden (Naarden)
Gewenste startdatum
2 november 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken allereerst personeel voor part-time én full-time. Als jij minimaal 16 kan werken mag jij je melden! Een doktersassistente met: Een afgeronde MBO opleiding tot doktersassistente niveau 4; Vaardigheid in computergebruik (wij werken met de computersystemen Microhis en Omnihis); Kennis en vaardigheid van de NHG-triagewijzer; Goede communicatieve vaardigheden; Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in spraak als op schrift; Je bent patiënt-gericht en representatief; Je kunt zowel in teamverband werken als zelfstandig; Flexibiliteit en stressbestendigheid; Verantwoordelijkheidsgevoel;

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?: Wij zijn een dynamische geaccrediteerde huisartsenpraktijk. Ons team bestaat uit 4 huisartsen, 3 praktijkondersteuners (somatiek en GGZ), een huisarts in opleiding en 6 collega assistentes.

Wat ga je doen?

Wat ga je bij ons doen? Je bent het aanspreekpunt voor de patiënt, aan de balie of telefonisch. Je triageert, geeft advies en/of maakt een afspraak. Je draait zelfstandig spreekuur op onze behandelkamer en verricht administratieve handelingen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in