Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Vlaardingen (Westwijk)

Plaatsnaam
Vlaardingen (Westwijk)
Gewenste startdatum
2 februari 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Jou! Een gediplomeerde assistent met passie voor de zorg. Je hebt bij voorkeur al ervaring bij een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk waar je gewerkt hebt met Pro-Medico of bent bereid energie te steken om het je eigen te maken. Je hebt een patiƫntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel. En je haalt plezier uit het aanstippen van wratten, oren uitspuiten, het zetten van injecties, bloeddrukmeten etc. De voorkeur gaat uit naar een dienstverband van 32 uur in de week met als werkdagen de maandag, dinsdag en de vrijdag. Maar in overleg kan hiervan worden afgeweken.

Wie zijn wij?

In onze praktijk heerst een open en informele teamgeest. Er is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. Zo werken wij intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum zoals een diƫtiste, fysiotherapeuten, logopedie, thuiszorg organisatie en apotheek. In het pand bevindt zich tevens een priklocatie van het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Wat ga je doen?

Met plezier naar je werk in een goedgeorganiseerde praktijk waar je een gevarieerd pakket aan taken hebt die je blijven uitdagen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in