Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Verzorgende (IG) in Rijswijk (Wijk 08)

Plaatsnaam
Rijswijk (Wijk 08)
Gewenste startdatum
28 maart 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

MBO diploma Verzorgende niveau 3IG, eventueel aangevuld met een EVV opleiding; Affiniteit met de doelgroep PG; Flexibel inzetbaar zijn voor alle diensten. De nachtdiensten met name bij vakanties en ziekte vaste nachtdienst; Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift; Sterke sociale en communicatieve eigenschappen; Een dosis zelfstandigheid waarbij het teamgevoel niet uit het oog wordt verloren; Initiatiefrijk, doortastend, proactief, stressbestendig en goed kunnen samenwerken; Het kunnen oppakken van de rol van eerst verantwoordelijke verzorgende is een prè.

Wie zijn wij?

Onze woonzorgcentra zijn vaak een belangrijke ontmoetingsplek. Niet alleen voor de eigen bewoners, maar ook voor de mensen uit de wijk. Zij maken gebruik van onze restaurants en leuke activiteiten. Wat leuk is, is dat zowel oudere als steeds meer jongere wijkgenoten ons weten te vinden. In onze woonzorgcentra geven wij deskundige zorg aan mensen met lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Bij deze laatste vorm gaat het vaak om dementie (psychogeriatrie). Deze veelal kwetsbare mensen ondersteunen wij met multidisciplinaire teams. Hierin is iedere functie belangrijk, ieder levert met zijn of haar kennis en ervaringen een goede bijdrage.

Wat ga je doen?

Wij gaan eerst samen met jou kijken of er een goede match is. Mocht deze match er niet zijn, dan kijken we verder of we misschien een functie hebben die wél bij je past. Past deze functie goed bij wat je wilt en kunt, dan kun je snel aan de slag. Je kunt dan rekenen op: Een manager die jou ondersteunt en faciliteert, zodat jij het werk kunt doen waarvoor je bent opgeleid. Een salaris ingedeeld in FWG-schaal 35 of FWG-schaal 40 (afhankelijk van opleiding en uiteindelijke functie); 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%; 237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur); Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd, voor 32 uur tot 36 uur per week; Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Misschien wil je wel doorgroeien naar een andere functie. Wij hebben onze eigen professionele academie waar je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in