Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Overveen (Wijk 01 Overveen)

Plaatsnaam
Overveen (Wijk 01 Overveen)
Gewenste startdatum
2 december 2023
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige doktersassistente die ons gezellige team komt versterken voor de maandag en vrijdag gedeeltelijk en de donderdag de hele dag per mei 2021. Dagen en uren zijn nog gezamenlijk te overleggen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Huisartsenpraktijk Kuiper & Van Dun in Overveen. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, een huisarts in opleiding, 2 doktersassistentes, 3 POH S, een POH GGZ, een POH Jeugd en een praktijkmanager. Onze patiƫntenpopulatie is heel gevarieerd: jong en oud, van student tot expat, van aannemer tot Zuidasser. De meeste patiƫnten komen uit Bloemendaal, Overveen en Haarlem Noord. We leiden huisartsen op in samenwerking met Amsterdam UMC. Wij bieden een werkomgeving waar altijd wat gebeurt, een team dat goed en hard samenwerkt, mogelijkheden voor nascholing en een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Onder normale omstandigheden, zonder pandemie, hebben we iedere dag een gezamenlijke lunch, en een paar keer per jaar doen we iets leuks samen.

Wat ga je doen?

We verwachten dat je zelfstandig kunt werken en stressbestendig bent. De praktijk is leuk en gevarieerd, maar dat brengt ook met zich mee dat het op momenten heel druk kan zijn. In samenspraak met de collega-assistentes verdeel je de werkzaamheden: balie, telefoon, assistentenspreekuur.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in