Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Eindhoven (Wijk 14 Stadsdeel Woensel-Zuid)

Plaatsnaam
Eindhoven (Wijk 14 Stadsdeel Woensel-Zuid)
Gewenste startdatum
15 juli 2024
Aantal uur per week
40 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een collega die: Een allround huisarts die zich voor langere tijd wil binden aan onze praktijk en zodoende een goede band met de patiënten wil opbouwen; Een enthousiaste, betrokken, regulier werkende huisarts met een collegiale houding, die graag samenwerkt en het leuk vindt om een actieve rol te hebben in de ontwikkeling van de huisartsenzorg binnen ons gezondheidscentrum en onze stichting; Iemand met goede communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk is

Wie zijn wij?

Ons gezondheidscentrum is gevestigd in het Videolab op Strijp-S. Dit jonge gezondheidscentrum richt zich op internationals die zich hebben gevestigd in Eindhoven. Het primaire doel is de zorg beter af te stemmen op de behoefte van deze doelgroep. Bij ons staat de dagelijkse patiëntenzorg op de eerste plaats. Naast de kern-discipline huisartsen is ook een team van verloskundigen en een POH-GGZ gevestigd op deze locatie. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk; dat is eerstelijnszorg volgens ons. Achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau.

Wat ga je doen?

Wij bieden: Een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie uit alle werelddelen in een fijne werksfeer, waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een team collega’s zoals centrumassistenten en POH-ers; Een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, vaste vergoeding voor opleiding en beroepskosten, waarneemtoeslag, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering, fietsenplan en opname in pensioenfonds PFZW; Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op het verlengen van het dienstverband naar onbepaalde tijd; Volledige ontzorging op het gebied van o.a. financiën, personeelsbeleid, ICT en huisvesting; Volop ruimte voor het combineren van uw huisartsenwerk met andere taken als opleider of innovatieve projecten.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in