Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Eindhoven (Wijk 14 Stadsdeel Woensel-Zuid)

Plaatsnaam
Eindhoven (Wijk 14 Stadsdeel Woensel-Zuid)
Gewenste startdatum
24 juni 2024
Aantal uur per week
32 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een collega die: een allround huisarts die zich voor langere tijd wil binden aan onze praktijk en zodoende een goede band met de patiënten wil opbouwen; een enthousiaste, betrokken, regulier werkende huisarts met een collegiale houding, die graag samenwerkt en het leuk vindt om een actieve rol te hebben in de ontwikkeling van de huisartsenzorg binnen ons gezondheidscentrum en onze stichting. Daarnaast zou het fijn zijn als je er plezier in hebt om nieuwe, potentiele huisartsen te begeleiden in hun opleiding.

Wie zijn wij?

Ons gezondheidscentrum is gelegen in van Woensel-Zuid. De wijkbewoners van Woensel-Zuid zijn bij ons zeker van goede zorg. Ons gezondheidscentrum is multidisciplinair ingericht, naast de kern-disciplines huisartsen, fysiotherapie, apotheek/medipunt en psychosociale zorg zijn ook enkele andere disciplines in het centrum gehuisvest, zoals diëtetiek, podotherapie en logopedie. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk: dat is eerstelijnszorg volgens ons. Naast uw gezondheid werken wij aan een duurzaam gezondere wijk. Wij staan voor u klaar met een team van zorgverleners en informeren en adviseren u graag over uw gezondheid en uw welzijn. Achter de schermen word je ondersteund door de collega’s van het bedrijfsbureau op o.a. het gebied van HRM, financiën en communicatie. De locatie is goed te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer.

Wat ga je doen?

Wij bieden: een baan als huisarts in loondienst (met eigen patiënten op naam); een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie in een fijne werksfeer, waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team collega’s zoals centrumassistenten, POH-ers en fysiotherapeuten; samenwerking met een professionele, prettige huisarts-collega’s, waarmee je samen de praktijk deelt; een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, vaste vergoeding voor opleiding en beroepskosten, waarneemtoeslag, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering, fietsenplan en opname in pensioenfonds PFZW; een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op het verlengen van het dienstverband naar onbepaalde tijd; Wij i.v.m. uitbreiding en ziekteverlofvervanging twee Huisartsen Beide voor een aanstellingspercentage van 80% ; volledige ontzorging op het gebied van o.a. financiën, personeelsbeleid, ICT en huisvesting; volop ruimte voor het combineren van uw huisartsenwerk met andere taken als opleider of innovatieve projecten; een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in