Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Eindhoven

Plaatsnaam
Eindhoven
Gewenste startdatum
5 juni 2023
Aantal uur per week
32 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een collega die: zich als allround huisarts voor langere tijd wil binden aan onze praktijk en zodoende een goede band met de patiënten wil opbouwen; met een collegiale houding en die als enthousiaste, betrokken en regulier werkende huisarts graag samenwerkt; het leuk vindt om een actieve rol te hebben in de ontwikkeling van de huisartsenzorg binnen ons gezondheidscentrum en onze stichting; er plezier in heeft om te werken in een multiculturele wijk.

Wie zijn wij?

Je gaat werken in een multidisciplinair team, waarbinnen iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: de beste zorg voor patiënten. Een team van collega-huisartsen, centrumassistentes, praktijkondersteuners en verpleegkundig specialisten. Samen worden afspraken gemaakt over goede huisartsenzorg en adviezen uitgewisseld. Samenwerking met elkaar vinden we belangrijk, noodzakelijk maar vooral leuk. Het gezondheidscentrum staat midden in de gezellige, gemengde wijk Eckart. Bij ons staat de dagelijkse patiëntenzorg op de eerste plaats. Naast de kern-disciplines huisartsen, fysiotherapie en apotheek zijn er nog enkele andere disciplines in het centrum gehuisvest, zoals diëtetiek en podotherapie. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk; dat is eerstelijnszorg volgens ons. Achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau.

Wat ga je doen?

Werken in het gezondheidscentrum: je voert je eigen praktijk met op naam ingeschreven patiënten; er is een intensieve samenwerking met andere zorgprofessionals; ontzorging op het gebied van financiën, personeelsbeleid, ICT en huisvesting. Zo is er volledige focus op de patiëntenzorg; een optimale balans tussen werk en privé. Wat we je bieden: werken in een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie in een fijne sfeer, waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team collega’s waaronder huisartsen, centrumassistenten en POH-ers; een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, vaste vergoeding voor opleiding en beroepskosten, waarneemtoeslag, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering, opname in pensioenfonds PFZW; een dienstverband als huisarts in een eigen praktijk, waarbij een duo-constructie bespreekbaar is; een dienstverband voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd; volop ruimte voor het combineren van je huisartsennetwerk met andere taken als opleider of innovatieve projecten; onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz; een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in