Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Almere (Wijk 01 Almere Haven)

Plaatsnaam
Almere (Wijk 01 Almere Haven)
Gewenste startdatum
3 oktober 2022
Aantal uur per week
24 uur

Wie zoeken we?

Zoek jij een uitdaging en kom je ons groot team versterken? Je bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden dan is een spilfunctie van doktersassistent in een gezondheidscentrum is op je lijf geschreven. Op actieve en enthousiaste wijze draag jij bij aan het team en kan je makkelijk aanpassen. Je hebt een open houding waarin je denkt vanuit mogelijkheden. Samen met een gemotiveerd team van huisartsen, praktijkondersteuners en andere disciplines bouw je aan kwalitatief hoogwaardige zorg voor onze klanten. Functie-eisen - MBO diploma doktersassistent is een absolute must (geen stageplek mogelijkheid). - Relevante ervaring als doktersassistent in een huisartsenpraktijk is een pré.. - Geduld en een patiëntgerichte houding. - Zelfstandig en stressbestendig met goede communicatievaardigheden. - Goede computervaardigheden, ervaring met Medicom is een pré. Dagen en tijden zijn in overleg, er is mogelijkheid voor 3 tot 4 dagen per week (8,5 uur per dag).

Wie zijn wij?

Ons gezondheidscentrum is een dynamische eerstelijns organisatie. De diversiteit van de sociale milieus is kenmerkend voor onze praktijk. We zijn een NHG geaccrediteerde praktijk waar wijkgericht zorg wordt geboden aan ongeveer 18.000 patiënten. Er is een stabiel team (o.a. 14 huisartsen en physician assistents) van ervaren en jonge collega’s die goed en prettig samenwerken. Ruimte voor zorgvernieuwing, opleiding en initiatief, dat kenmerkt ons. Wij leveren zorg zoals wij die ook zouden willen ontvangen en we behandelen elkaar zoals wij ook zelf behandeld willen worden. De principes van Planetree vormen de basis voor onze visie. De gedragscode RAAKT is leidend voor hoe wij met elkaar samenwerken en omgaan.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je maakt afspraken bij de huisarts, geeft informatie, trieert, verricht medisch technische en administratieve handelingen. Alle voorkomende taken behorende bij het vak van doktersassistent: - Telefonische triage is het grootste deel van je werk - Het professioneel te woord staan van cliënten - Administratieve taken t.b.v. huisartsen en andere disciplines - Medisch technische taken (behandelkamer) en assisteren van de huisarts


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in