Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Verpleegkundige (MBO) in Gouda (Noord)

Plaatsnaam
Gouda (Noord)
Gewenste startdatum
28 maart 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Als verpleegkundige word je ingezet op een PG-afdeling. Het gezamenlijke doel is hierbij altijd: de kwaliteit van het leven, wonen en welzijn bevorderen voor de bewoners met veelal een complexe zorgbehoefte. Als verpleegkundige heb je een coördinerende en coachende rol binnen het team. Je bent een belangrijke 'spin in het web' rondom de zorg van de bewoner. Je coördineert, controleert en ondersteunt de kwaliteit van zorg en zorgt voor de begeleiding en dienstverlening aan bewoners. Je kunt direct en adequaat inspelen op onverwachte situaties. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en neemt deel aan multidisciplinair overleg. Werken als verpleegkundige bij betekent dan ook: een boeiende werkomgeving, waarin je de kans krijgt om je optimaal te ontplooien! Je staat er gelukkig niet alleen voor! Als verpleegkundige kom je terecht in een gezellig team van collega's, bestaande uit andere verpleegkundigen, (coördinerend) verzorgenden IG, helpenden, voedingsassistenten, medewerkers welzijn en behandelaren. Jullie gezamenlijke doel? Ervoor zorgen dat de bewoners de allerbeste zorg aangeboden krijgen.

Wie zijn wij?

De instelling is een actief, veelzijdig en modern centrum in de regio Gouda en staat bekend als een warm en gastvrij thuis. Bewoners en omwonenden ontmoeten elkaar in een gastvrije sfeer, die aansluit bij de katholieke achtergrond. Oprechte aandacht en daadkracht zijn kenmerkend voor deze locatie. We bieden zorg waarbij de bewoner centraal staat en voor zover mogelijk de eigen regie voert. Werken bij ons is werken in een dynamische omgeving die ruimte biedt voor eigen inbreng.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige sta je stevig in je schoenen en durf jij je mening te geven. Uiteraard doe je dit altijd op professionele en integere wijze. Je positieve en vriendelijke houding zorgt ervoor dat je benaderbaar bent voor bewoners én collega's. Je kunt klinisch redeneren en beschikt over een helicopterview. Door jouw frisse blik en gezonde dosis humor breng je bij de bewoners een glimlach op het gezicht. Je bent oplossings- en ontwikkelgericht, oplettend en geduldig. Verder heb je: Een mbo 4 diploma Verpleegkunde en een BIG-registratie. Ervaring of affiniteit met de doelgroep dementerende. Een flexibele instelling en ben je bereid in wisselende diensten te werken. Een professionele manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk en ook ben je goed in staat om contacten te onderhouden. minimaal 24 uur, maar bij voorkeur zoveel mogelijk, max 32 uur…


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in