Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Verpleegkundige (MBO) in Aalsmeer (Wijk 00 Aalsmeer)

Plaatsnaam
Aalsmeer (Wijk 00 Aalsmeer)
Gewenste startdatum
5 maart 2024
Aantal uur per week
36 uur

Wie zoeken we?

* Je hebt een diploma verpleegkunde (niveau 4 of 5) incl. BIG registratie * Je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor je werk * Je bent sociaal vaardig en weet het vertrouwen van onze cliënten te winnen en te behouden om er ook op sociaal vlak te zijn voor je medemens

Wie zijn wij?

Het zorgcentrum is een kleinschalig zorgcentrum in Aalsmeer waar 86 ouderen wonen. In de aan- en inleunwoningen wonen 110 bewoners. Behalve de zorg voor onze bewoners bieden we ook thuiszorg. Wij zijn een zelfstandige organisatie en vinden persoonlijke zorgverlening erg belangrijk. Onze visie en werkwijze is: zelfstandig, goed in het gewone en dicht bij de mensen. Wij werken met korte lijnen. Wij bieden een gezellige werkkring waar ruimte is voor zelfontplooiing en waar eigen ideeën worden gewaardeerd.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige ben je de spil die met EVV-ers hulp biedt bij het opstellen van een zorgleefplan, bij MDO gesprekken aanwezig bent en in werkgroepen deel neemt. Ook heb je soms verantwoordelijke diensten. Je bent dan voor alle drie de afdelingen het aanspreekpunt voor verpleegkundigen vragen of handelingen. Je werkt in principe in het rooster alle diensten.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in