Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Steenwijk (Steenwijk)

Plaatsnaam
Steenwijk (Steenwijk)
Gewenste startdatum
2 december 2022
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Op 1 januari 2021 gaat een van de huisartsen met pensioen. Wij zoeken 1 of meer huisartsen die deze praktijk willen overnemen. Het heeft onze voorkeur dat de opvolger(s) kennismaken met de praktijk door eerst in een dienstverband of op waarneembasis bij ons werkzaam te zijn. Wij zoeken enthousiaste teamspelers, die werken volgens de normen van onze beroepsgroep, communicatief vaardig zijn en bereid zijn actief deel te nemen aan de multidisciplinaire samenwerking in ons centrum. Wij bieden een gezellig, collegiaal team met korte lijntjes. Tevens zijn wij op zoek naar vaste waarnemers voor 2 a 3 dagen per week. Dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezondheidscentrum waarin gevestigd zijn 5 huisartspraktijken, een apotheek, fysiotherapiepraktijk, podotherapie, diëtiste en een thuiszorgorganisatie. De huisartsen werken intensief samen. We werken in een kostenmaatschap waarbinnen we de assistentes, POH- somatiek, POH –ggz en een praktijkmanager in dienst hebben. Met ons team leveren wij de zorg aan ruim 13.000 patiënten in Steenwijk en omgeving. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk voor huisartsen, POH/Verpleegkundig specialist en doktersassistentes. De praktijk is NHG geaccrediteerd. Voor de ANW diensten zijn wij aangesloten bij de CHD (Centrale huisartsendienst Drenthe), locatie Meppel.

Wat ga je doen?

Wij zoeken enthousiaste teamspelers, die werken volgens de normen van onze beroepsgroep, communicatief vaardig zijn en bereid zijn actief deel te nemen aan de multidisciplinaire samenwerking in ons centrum


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in