Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Verzorgende (IG) in Amsterdam (Buitenveldert-Oost)

Plaatsnaam
Amsterdam (Buitenveldert-Oost)
Gewenste startdatum
24 april 2024
Aantal uur per week
36 uur

Wie zoeken we?

Wie ben jij? Je bent een gediplomeerde Verzorgende IG of Verpleegkundige (niveau 4/5); Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden; Je bent stressbestendig en in staat om de-escalerend te werken; Er wordt met korte lijntjes samengewerkt met arts en team. Er wordt van je verwacht dat je adequaat kan handelen en nieuw medisch beleid kan uitvoeren. Je hebt je VHR scholingen bijgehouden en bent volledig bekwaam. Zo niet, dan ben je bereid deze scholing(en) z.s.m. te volgen.

Wie zijn wij?

Voor een zorgorganisatie in Amsterdam zijn wij met spoed op zoek naar zorgmedewerkers voor de speciaal ingerichte COVID-19 afdeling. Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Bij deze organisatie zijn we bezig met het oprichten van een team voor de Cohort afdeling van 11 bedden op locatie. De insteek is om op een centrale Cohort afdeling een goede- en veilige werkplek te bieden voor medewerkers, maar ook een kwalitatief verantwoorde leefomgeving voor cliënten. De afdeling zal zo spoedig mogelijk operationeel zijn en de intentie is er om deze afdeling voor een langere periode, in ieder geval tot 1 maart 2021, beschikbaar te hebben. Voor dit team zijn we per direct op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen die minimaal drie maanden in dit team willen werken. Je wordt ondersteund door een toegewijd team van behandelaren en ondersteunende diensten.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige op de cohort afdeling op locatie de Buitenhof. Je werkt met cliënten die besmet zijn met het COVID-19 virus en daarnaast andere lichamelijke en psychogeriatrische (PG) klachten hebben. Je draait wisselende diensten met volledig persoonlijk beschermend materiaal (dag-, avond- of nachtdienst); Cliënten bij wie corona is vastgesteld worden op de COVID-19 afdeling verpleegd totdat de cliënt langere tijd klachtenvrij is; Bij de start van het team zal er uitgebreid tijd worden besteed aan hoe er zal worden samengewerkt en volgen er uitgebreide instructies rondom protocollen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in