Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Eindhoven (Wijk 15 Stadsdeel Woensel-Noord)

Plaatsnaam
Eindhoven (Wijk 15 Stadsdeel Woensel-Noord)
Gewenste startdatum
1 december 2022
Aantal uur per week
20 uur

Wie zoeken we?

EEN GEDIPLOMEERDE DOKTERSASSISTENTE MET ERVARING IN DE HUISARTSENPRAKTIJK – voor 20 uur per week; – werkdagen: in overleg.

Wie zijn wij?

een solopraktijk in Eindhoven. Ons team bestaat uit 1 huisarts, 1 waarnemend huisarts, 1 huisarts in opleiding, 3 doktersassistentes, 4 praktijkondersteuners; 2 Somatiek en 2 praktijkondersteuner GGZ.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de patiënten, via telefoon en balie. Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraken bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft. Tevens heb je je eigen spreekuur waarin gedelegeerde medische handelingen zelfstandig worden uitgevoerd. We werken in de praktijk met MIRA. Daarnaast houd je je bezig met het verwerken van digitale/schriftelijke post en overige praktijkondersteunende taken. WIJ VRAGEN: – Je beschikt over een doktersassistentediploma en voldoende werkervaring; – je hebt enthousiasme voor het vak, bent leergierig en wilt je graag ontwikkelen; – je bent vriendelijk, klantgericht en hebt hart voor de patiënten; – je bent stressbestendig; – je bent een teamplayer; – je hebt een positieve instelling; – je weet van aanpakken. WIJ BIEDEN: – een salaris afhankelijk van ervaring en volgens de CAO huisartsenzorg; – een prettige werkomgeving in een enthousiast en ervaren team.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in