Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: AIOS in Breda

Plaatsnaam
Breda
Gewenste startdatum
23 april 2024
Aantal uur per week
42 uur
Type
Bedrijfsarts of Arbeidsgeneesheer

Wie zoeken we?

BEDRIJFSARTSEN én ARTSEN met interesse in de bedrijfsgeneeskunde Wat zou je ervan vinden als je je als bedrijfsarts bezig kunt houden met je vak van werk en gezondheid? Niet afgerekend worden op productiviteit, maar op klanttevredenheid? Je voldoende de ruimte hebt om écht wat te kunnen betekenen voor een medewerker en een werkgever? Spreekt het je aan? Dan is Richting wellicht een interessante werkomgeving voor je. Het gaat om een jonge, snelgroeiende, gecertificeerde arbodienst met ca 100 collega’s werkzaam door het hele land. De organisatie is zelfsturend, wat veel vrijheid, regelruimte én verantwoordelijkheid met zich meebrengt. De focus ligt op de pijlers Verzuim, Inzetbaarheid en Arbeidsomstandigheden. De organisatie heeft veel invloed op het type klanten waarmee ze werken. In de praktijk heb je vaak een gevarieerde mix van MKB klanten icm groot zakelijke klanten. Lijkt het je interessant om onderdeel uit te maken van een dynamisch en ambitieus team dat ‘werk & gezondheid’ weer op de kaart wil zetten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Nog geen bedrijfsarts, maar wél interesse? Ook dan gaan we graag in gesprek. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, het werkplezier onbetaalbaar.

Wie zijn wij?

De organisatie heeft veel invloed op het type klanten waarmee ze werken. In de praktijk heb je vaak een gevarieerde mix van MKB klanten icm groot zakelijke klanten. De organisatie is zelfsturend, wat veel vrijheid, regelruimte én verantwoordelijkheid met zich meebrengt. De focus ligt op de pijlers Verzuim, Inzetbaarheid en Arbeidsomstandigheden.

Wat ga je doen?

Bij de organsatie krijg je als bedrijfsarts ruim de tijd voor een gedegen consult (eerste consult een uur). Bij grote klanten ben je gesprekspartner van het management en werk je samen met casemanagers, arbo professionals en providers. Voor de verzekerde markt werk je intensief samen met casemanagers en providers om het verzuim te beheersen en verzekeraar, werkgever en medewerker van goed advies te voorzien.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in