Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: AIOS in Schiedam

Plaatsnaam
Schiedam
Gewenste startdatum
22 juni 2024
Aantal uur per week
42 uur
Type
Huisarts

Wie zoeken we?

Een basisarts die interesse heeft in de ouderenzorg. Je bent een BIG-geregistreerd basisarts Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent leergierig en houdt van een dynamische en uitdagende werkomgeving Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto, voor het reizen tussen de locaties Bereidheid om de opleiding 'Specialist Ouderengeneeskunde' te volgen op kosten van de opdrachtgever

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie in de ouderenzorg De Medische Behandeldienst is actief op meerdere woonzorglocaties in Zuid-Holland. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de medische zorg aan onze klanten op maximaal twee locaties. De standplaats voor de basisarts zal nader bepaald worden, maar zal in de regio van Voorne Putten zijn.

Wat ga je doen?

Als basisarts maak je onderdeel uit van een gemotiveerd, professioneel en dynamisch team waar collegialiteit en expertise voorop staan. Het behandelteam in de regio bestaat uit Specialisten Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten, Basisartsen, Psychologen, Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten, Logopedisten, Diëtisten en Doktersassistenten. Er is een manager Zorg, die verantwoordelijk is voor de locatie en er zijn kwaliteitsverpleegkundigen voor de zorgteams op de locaties aanwezig. Jouw takenpakket wordt samengesteld in overleg met je collega’s, maar jij richt je voornamelijk op chronische somatische en psychogeriatrische zorg. Je hebt de regie in het multidisciplinaire behandelplan onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde. De bereikbaarheidsdiensten worden door een externe partner aangeboden. Deelname aan een spoeddienst overdag wordt wel gevraagd.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in