Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: ANIOS in Amsterdam

Plaatsnaam
Amsterdam
Gewenste startdatum
31 mei 2024
Aantal uur per week
35 uur
Type
Heelkunde (chirurgie)

Wie zoeken we?

Deze functie is een belangrijke nieuwe rol voor onze ambitieuze en snelgroeiende scale-up opdrachtgever, gevestigd in Amsterdam. Een ideale positie voor een arts die gepassioneerd is door chirurgie, business en technologie die graag nieuwe gebruikers traint en nieuwe software implementeert in ziekenhuizen en universiteiten. Je bent hoe dan ook zeer energiek, klantgericht en tech savvy en helpt ons processen te optimaliseren zodat we sneller kunnen groeien. Je helpt bij het activeren en trainen van nieuwe klanten en zorgt dat ze de beste ervaring krijgen bij de implementatie van de nieuwe software. Je bent een expert in de verschillende producten die de organisatie aanbiedt. Denken en innoveren vanuit de klant is natuurlijk voor je. Bovendien heb je een hoog analytisch vermogen (laat je leiden door data zoals gebruikersstatistieken, adoptie / herhaald gebruik enz.) Je bent creatief in het bedenken van manieren om hogere adoptie van de software te stimuleren en voert processen door die klanten succesvol. We zoeken een (basis) arts met ervaring in de medische / ziekenhuissector. Iemand met sterke communicatie- en analytische vaardigheden, een sterke organisator en planner. We zoeken iemand die bewezen staat van dienst in een klantgerichte rol met een oplossingsgerichte mindset en teamplayer, die het initiatief neemt om dingen te laten gebeuren. Daarnaast met aandacht voor detail en procesgericht. Jouw Engelse uitdrukkingsvaardigheden zijn prima. De voertaal op kantoor is Engels.

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever is een organisatie met een missie. Wij geloven dat iedereen de beste chirurgische zorg verdient. Wij helpen chirurgische professionals om hun vaardigheden en kennis te delen om samen wereldwijd de zorg te verbeteren. In de afgelopen paar jaar hebben we een Academy gebouwd en online step-by-step handleidingen voor chirurgische procedures opgesteld. Voor de belangrijkste chirurgische procedures hebben we 2D- en 3D-films gemaakt met alle anatomische context (meer dan 370 nu online beschikbaar), met behulp van augmented reality- en virtual reality-toepassingen. Dit is de basis voor ons ambitieuze groeiplan voor de komende jaren. Onze opdrachtgever is geaccrediteerd door het Royal College of Surgeons of England en goedgekeurd door verschillende chirurgische verenigingen (waaronder EHS, ESSO). Winnaar van de Accenture Innovation Award, een snelgroeiende scale-up met haar hoofdkantoor in Amsterdam en vertegenwoordigers in veel landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft een echte start-up mentaliteit en sfeer: we werken allemaal hard aan geweldige oplossingen die de wereld zullen verbeteren. We hebben prachtig kantoor op een geweldige locatie in Amsterdam met een leuk, energiek team dat van humor houdt. Kansen om te groeien en te ontwikkelen binnen onze internationaal georiënteerde scale-up.

Wat ga je doen?

Jij faciliteert het opzetten, implementeren, trainen en voortdurende klantcontact van Accounts. Je zorgt voor continue inzicht in de ervaring van klanten (succescriteria per use case) door met klanten te communiceren en de health-metrics van klanten te analyseren. Je beheert de account relatie nadat het contract getekend is door sterke relatieopbouw, productkennis, planning en uitvoering. Je vertegenwoordigt de klant naar de rest van de organisatie om input te leveren voor het verbeteren van het product, marketing- en verkoopproces. Je fungeert als het primaire contact voor het onboarding van nieuwe klanten, de training en verdere ondersteuning hierna. Je bedenkt en implementeert activiteiten om klantsucces te verbeteren met als doel loyaliteit en adoptie van onze producten te laten groeien. Je rapporteert aan de Customer Success Manager en werkt nauw samen met de collega’s van het internationale commerciële team en het centrale product team. Indien nodig reis je naar de klanten voor trainingen in binnen- en buitenland (gebaseerd in Amsterdam met focus op de Nederlandse / Europese markt). Deze functie is voor 32- 40 uur per week. Je krijgt een competitief salaris, afhankelijk van je ervaring.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in