Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Didam (Wijk 02 Didam)

Plaatsnaam
Didam (Wijk 02 Didam)
Gewenste startdatum
23 juni 2024
Aantal uur per week
22 uur

Wie zoeken we?

een waarnemer voor 2,5 dag per week Onze praktijk is een gezellige, kleinschalige praktijk met 4700 patièˆnten. Er werken 4 huisartsen, 4 doktersassistentes, 2 POH-S, 1 POH-O, 2 POH-GGz en een praktijkmanager. We zijn bezig om positieve gezondheid te integreren in onze werkwijze en benadering van mensen. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd, we zijn aangesloten bij de zorggroepen DM, CVRM en astma/COPD en Hagro-breed geven we vorm aan de ouderenzorg in Didam. Ons HIS is Medicom. Wij zoeken een huisarts voor de dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. Ben jij een persoon die graag in een team werkt, betrokken is en in staat is om te reflecteren op je eigen functioneren, maar ook houdt van gezelligheid? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Soort dienstverband: Parttime, Freelance/ZZP

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige, kleinschalige praktijk met 4700 patièˆnten. Er werken 4 huisartsen, 4 doktersassistentes, 2 POH-S, 1 POH-O, 2 POH-GGz en een praktijkmanager. We zijn bezig om positieve gezondheid te integreren in onze werkwijze en benadering van mensen.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een huisarts voor de dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. Ben jij een persoon die graag in een team werkt, betrokken is en in staat is om te reflecteren op je eigen functioneren, maar ook houdt van gezelligheid? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in