Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Arnhem (Vredenburg/Kronenburg)

Plaatsnaam
Arnhem (Vredenburg/Kronenburg)
Gewenste startdatum
26 juni 2024
Aantal uur per week
40 uur

Wie zoeken we?

een collega met minimaal 2 jaar ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum; een gediplomeerd doktersassistent, waarbij affiniteit met de zorg aan de verschillende doelgroepen (waaronder asielzoekers, arrestanten en gedetineerden) een pré is; iemand met een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling; een harde werker en een collegiale teamspeler; iemand die goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid draagt; een doktersassistent die communicatief sterk is; een persoon die tijdens contacten met patiënten goed om kan gaan met taalbarrières en een driegesprek met een patiënt en tolk kan voeren; iemand die rust weet te bewaren en adequaat handelt wanneer zich stressvolle situaties voordoen; een triage diploma is een pré. Iemand die bereid is dag,- nacht,- en weekenddiensten te draaien, waarbij uiteraard rekening gehouden kan worden met voorkeuren.

Wie zijn wij?

Wij bieden vernieuwende, klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen ze met 750 collega’s voor 200.000 patiënten, verspreid over het land. Huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en psychologische zorgverleners zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. Er wordt veel energie gestoken in vernieuwing en digitale innovaties die de patiënt behulpzaam zijn.

Wat ga je doen?

Op ons medisch contactcentrum zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor diverse groepen patiënten met medische vragen. Op dit moment bieden wij zorg aan asielzoekers, maar in de nabije toekomst ben je als triagist op het medisch contactcentrum in staat middels elk communicatiemiddel de hulpvraag van diverse doelgroepen efficiënt te inventariseren en passend antwoord of oplossing te bieden.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in