Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Zwanenburg

Plaatsnaam
Zwanenburg
Gewenste startdatum
28 maart 2023
Aantal uur per week
24 uur

Wie zoeken we?

We zoeken een nieuwe doktersassistente voor twee tot drie dagen (16-24uur) per week. De taken bestaan uit: baliewerkzaamheden, triage en planning van spreekuren, het houden van de assistentespreekuren voor onder andere wondzorg, injecties, oortoilet, ECG’s en administratieve taken. Profiel De assistente die wij zoeken is gediplomeerd, enthousiast en ambieert werken in een team. U bent ervaren met de verschillende verrichtingen in de huisartsenpraktijk en handig met computers. Als u bepaalde vaardigheden nog niet (voldoende) beheerst, vindt u het leuk om deze te leren. In de lunchpauze vindt u het gezellig aan te sluiten bij de gezamenlijke lunch. We zoeken een kandidaat met ervaring in de huisartsenpraktijk, eventueel is deze ervaring opgedaan als stagiaire.

Wie zijn wij?

Wij zijn gehuisvest in een prachtig pand. In ons centrum werken vijf doktersassistentes, vier huisartsen, drie praktijkondersteuners en een diëtiste. We leiden (huis)artsen, POH’s en doktersassistentes op.

Wat ga je doen?

De taken bestaan uit: baliewerkzaamheden, triage en planning van spreekuren, het houden van de assistentespreekuren voor onder andere wondzorg, injecties, oortoilet, ECG’s en administratieve taken.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in