Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Museumkwartier)

Plaatsnaam
Amsterdam (Museumkwartier)
Gewenste startdatum
30 september 2022
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

In juli 2022 zal onze praktijk samen met een andere praktijk verhuizen naar een prachtig groot monumentaal en net gerenoveerd pand in Amsterdam. In dit centrum zullen ook andere partijen hun intrek nemen zoals (antroposofische-) fysiotherapeuten, verloskundigen, een apotheek maar ook zullen er euritmie lessen gegeven gaan worden en er komt een buurtcafé met een ruime tuin. De doktersassistent(e) die wij zoeken is bekend met triage, kan zelfstandig advies geven en medische handelingen uitvoeren. Ook administratieve taken zoals: informatie van patiënten registreren, herhaalrecepten verwerken en de agenda beheren van de huisartsen vormen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Onze huisartsenpraktijk met affiniteit voor antroposofie in Amsterdam is een praktijk waar door een team van huisartsen en assistenten deskundige en persoonlijke zorg wordt geboden.

Wat ga je doen?

Triage / medische handelingen als injecties geven en oren uitspuiten. Persoonlijke aandacht voor de patiënten. Expats (spreek je Engels?)


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in