Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Kapelle

Plaatsnaam
Kapelle
Gewenste startdatum
1 juli 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Doktersassistente: op korte termijn zoeken wij, a.g.v. naderende emigratie van één van onze collega’s, voor ca. 17 uur per week (twee dagen) een collega doktersassistente

Wie zijn wij?

Een praktijk in Zeeland. Goed bereikbaar met OV. Er heerst een gemoedelijke sfeer in het dorp en je zult snel vertrouwd zijn met de patiënten en je thuis voelen in onze gezellige, modern ingerichte praktijk waar we goed met elkaar samenwerken. Het is een praktijk waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling, we hebben het goed met elkaar en je wordt uitgedaagd om met ideeën te komen om de zorg naar een nog hoger level te krijgen. Ons team bestaat momenteel uit vijf doktersassistentes, zes apothekersassistentes, een medicijnbezorger, vier POH’s, een praktijkmanager, twee waarnemend huisartsen en twee praktijkhouders.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen als doktersassistente? • Intake patiënt: telefonisch of fysiek bepaal jij op basis van de klachten welke vervolgactie nodig is voor de patiënt en registreer jij correct de informatie van de patiënt; • Informeren en adviseren: je geeft gevraagd en ongevraagd advies en verwijst zo nodig door; • Motiveren: je motiveert de patiënt om zorg-adviezen op te volgen; • Eigen spreekuur: je ondersteunt de huisarts door het voeren van je eigen spreekuur • Voorraadbeheer en administratie. voor onze eigen praktijk regel je voldoende voorraad van onder andere verbandmiddelen en desinfectiemateriaal.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in