Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Paterswolde

Plaatsnaam
Paterswolde
Gewenste startdatum
1 juli 2024
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

• De opleiding tot praktijkondersteuner-somatiek en ouderen/dementie hebt afgerond. • Daadkrachtig en stevig in je schoenen staat. • Collegiaal en patiëntvriendelijk bent. • Zorg draagt voor kwaliteit en continuïteit van zorg. • Jezelf wil blijven ontwikkelen.

Wie zijn wij?

We zijn een solopraktijk die teamwerk en goede kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan. Ons team bestaat uit 1 vaste huisarts, 1 waarnemer, 1 huisarts in opleiding , 2 praktijkassistenten, 1 POH-S, 1 POH-GGZ en 1 praktijkmanager. Onze praktijkondersteuner-somatiek levert samen de chronische zorg in onze praktijk.

Wat ga je doen?

Je verleent persoonsgerichte zorg aan patiënten met chronische ziekten op het gebied van DM, CVRM/CL, astma/COPD, ouderen- en dementiezorg en eventueel ook BF. Je doet zelfstandig spreekuur, zorgt voor verheldering van de hulpvraag, hebt een signalerende rol en maakt met de patiënt een plan voor behandeling. Je werkt vanuit een eigen professionele verantwoordelijkheid onder eindverantwoordelijkheid van de huisarts


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in