Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Bijlmer Oost (E,G,K))

Plaatsnaam
Amsterdam (Bijlmer Oost (E,G,K))
Gewenste startdatum
25 juni 2024
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent die graag meewerkt in een vooruitstrevende huisartsenpraktijk. Je hebt een collegiale houding en kan zelfstandig werken. Naast Nederlands is Engels kunnen spreken vereist, kennis van meerdere talen is een pre. Enthousiasme voor stagebegeleiding is een pre. Doktersassistente voor 3-4 dagen in de week Jij bent een enthousiaste gediplomeerd doktersassistente die graag meewerkt in een vooruitstrevende huisartsenpraktijk. Je hebt een collegiale houding en kunt goed zelfstandig werken. De beste zorg aan onze patiënten, daar gaat het je om.

Wie zijn wij?

Een NHG-geaccrediteerde, moderne opleidingspraktijk met een collegiaal en betrokken team. Ons team bestaat uit 4 huisartsen, 5 doktersassistenten, 2 POH-S, 2 POH-GGZ, 1 POH-Welzijn, een POH-O en een praktijkmanager. We bieden stageplaatsen aan voor AIOS en doktersassistenten io. De patiëntenpopulatie is gevarieerd met een grote etnische diversiteit. Je krijgt een gezonde lunch.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je de spin in het web in de praktijk. De taken zijn veelzijdig en divers. Je hebt de mogelijkheid om een eigen spreekuur te organiseren.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in