Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Vlaardingen

Plaatsnaam
Vlaardingen
Gewenste startdatum
26 juni 2024
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

Een doktersassistent of medisch student voor een langere periode. Deze praktijk is ook op zoek naar een doktersassistent voor een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige huisartsenpraktijk in Vlaardingen. Voor missie en visie verwijs ik graag naar onze website. We geloven in kleinschaligheid en houden het aantal patiënten in onze praktijk zo rond de 2350. We zijn laagdrempelig, maar hanteren wel duidelijke regels. Er is in onze praktijk extra deskundigheid mbt palliatieve zorg en spoedzorg. Er zijn 2 huisartsen, 2 doktersassistenten waarvan er één met pensioen gaat. De tweede doktersassistente werkt tevens 16 uur per week als POH-S. Verder is er 1 huishoudelijke hulp en 1 administratief medewerker. Er is een goede sfeer tussen alle werkers in de praktijk. In 2019 zijn we NPA geaccrediteerd.

Wat ga je doen?

Baliewerkzaamheden, (telefonische) triage en een assistente spreekuur waarbij verschillende medisch technische handelingen verricht worden zoals het uitspuiten van oren, injecteren, wratten aanstippen, bloeddruk meten etc. Het maken van uitstrijkjes wordt door de huisarts uitgevoerd.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in