Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in 's-Hertogenbosch

Plaatsnaam
's-Hertogenbosch
Gewenste startdatum
15 juli 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Bij voorkeur zoeken wij een collega die voor het volledige aantal uren beschikbaar is, maar we staan ook open voor een andere verdeling. Wij zoeken een doktersassistente die het leuk vindt om het vak in de volle breedte uit te voeren. Iemand die zelfstandig kan werken, communicatief vaardig is en een flexibele open houding heeft. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

De praktijk is een gemoedelijke dorpspraktijk die de afgelopen jaren gegroeid is naar ongeveer 4600 patiƫnten. Het team bestaat nu uit 3 doktersassistenten, 2 POH GGZ, 1 POH somatiek en 4 huisartsen. We werken met Medicom.

Wat ga je doen?

Hopelijk jouw vak, in de volle breedte, met veel plezier toepassen. Wij doen dit door op een laagdrempelige, vriendelijke en directe manier met elkaar te communiceren, onderling maar ook richting patiƫnten. Tijd te nemen voor pauzes en teamuitjes, zodat we weten wat bij elkaar speelt. Een goede en open sfeer binnen het team te behouden. Daarnaast hopen we je te kunnen stimuleren binnen je eigen menselijke, en professionele ontwikkeling.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in