Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Amsterdam (Osdorp-Oost)

Plaatsnaam
Amsterdam (Osdorp-Oost)
Gewenste startdatum
24 juni 2024
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Zoek je een leuke diverse baan als Praktijkondersteuner? Ben je een praktijkondersteuner Somatiek die de modules: Diabetes Mellitus, CardioVasculair Risico Management en Ouderenzorg heeft afgerond? Dan zoeken wij jou. Wat vragen we van je: + Een afgeronde HBO opleiding voor POH-S of HBO verpleegkundige. + Organisatorisch en communicatief sterk. + Zelfstandig werken, maar ook in teamverband. + Staat open voor kansen van E-Health. + Je bent steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen + Je beheert de organisatie van de door jou geleverde zorg. 3 dag per week, opties uit dagen: ma-di-wo-vr

Wie zijn wij?

Wij bieden - Salariƫring en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg. + Een goed georganiseerde praktijk met een fijne werksfeer. + Werkdagen in overleg en flexibiliteit in vakantie opname. + Dagelijks overleg met de huisarts. + Ruimte voor initiatieven en eigen inbreng. + Mogelijkheid voor eigen ontwikkeling en nascholing.

Wat ga je doen?

Zoek je een leuke diverse baan als Praktijkondersteuner? Ben je een praktijkondersteuner Somatiek die de modules Diabetes Mellitus, CardioVasculair Risico Management en Ouderenzorg heeft afgerond? Dan zoeken wij jou. Een enthousiaste en ervaren POH-S die zelfstandig spreekuren kan beheren in nauwe samenwerking met de huisartsen en de doktersassistentes. Onze kleinschalige persoonlijke huisartsenpraktijk bevind zich in een multiculturele groene, dynamische wijk met een diverse kleurrijke patiƫntenpopulatie. We werken met een hecht team van 2 huisartsen, doktersassistentes, POH GGZ en POH-S waarbij het leveren van goede zorg en prettige samenwerking belangrijk zijn. Er is altijd direct overleg mogelijk. We zitten in een gloednieuw pand met andere eerstelijns zorgverleners.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in