Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Utrecht (Leidsche Rijn)

Plaatsnaam
Utrecht (Leidsche Rijn)
Gewenste startdatum
28 juni 2024
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Ben jij een doktersassistent/ Geneeskunde student. Die 3 dagen in de week kan werken? Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over de volgende punten: - sta je sterk in je schoenen en ben je betrokken bij patiënten én collega’s - Je vind het leuk om nauw samen te werken in een enthousiast team van doktersassistenten - draai je je hand niet om voor triage, het geven van adviezen en het assisteren van huisartsen en verpleegkundigen bij medische handelingen

Wie zijn wij?

Wij als gezondheidscentra biedt met haar (momenteel vijf) gezondheidscentra persoonsgerichte en toegankelijke zorg aan alle bewoners in Utrecht Leidsche Rijn. Wij zijn een plek waar patiënten en zorgprofessionals zich thuis voelen. Hier gaan we voor innovatieve zorg, jezelf ontwikkelen en een goede balans tussen werk en privé.

Wat ga je doen?

Een dankbare, dynamische baan als doktersassistent waarin je verantwoordelijkheid hebt en je werkzaamheden heel divers zijn: van administratief werken tot patiëntencontact en kleine medische handelingen. Jouw werkdag is elke dag anders en daardoor nooit saai. Je vindt het leuk om met verschillende patiënten om te gaan, en werkt het lekkerst wanneer je korte lijntjes hebt met de huisarts. Je bent graag onderdeel van een hecht en betrokken team van collega’s.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in