Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Nieuwegein (Doorslag)

Plaatsnaam
Nieuwegein (Doorslag)
Gewenste startdatum
15 juli 2024
Aantal uur per week
34 uur

Wie zoeken we?

Je hebt je MBO-4 opleiding doktersassistente afgerond en hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving en protocollen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en voelt je verantwoordelijk om gezamenlijk de praktijk goed te laten draaien. Je kunt je goed inleven in de problematiek van onze patiënten en weet met behulp van jouw tact, inlevingsvermogen en doortastendheid goed in te schatten welke vervolgactie nodig is qua urgentie, informatie en/of handeling.

Wie zijn wij?

Betrokken, professioneel, betrouwbaar, verbindend en persoonsgericht. Daar staan wij voor als gezondheidscentrum. We zijn een dynamische en innovatieve praktijk met ruim 7500 patiënten. Ons team bestaat uit huisartsen, doktersassistenten, fysiotherapeuten, diverse praktijkondersteuners, een diabetesverpleegkundige en een praktijkverpleegkundige. Het gezondheidscentrum heeft een eigen apotheek en het administratieve team neemt taken als huisvesting, officemanagement, financiën en personeelszaken uit handen.

Wat ga je doen?

Zowel telefonisch als aan de balie sta je onze patiënten te woord. Je stelt de aard van de hulpvraag vast en bepaalt welke vervolgactie nodig is. Je adviseert bij eenvoudige veel voorkomende klachten over bijvoorbeeld de behandeling en medicijngebruik. Je motiveert de patiënt om zorgadviezen op te volgen en verstrekt informatie over andere lokale zorgverleners of instanties. Binnen de wettelijke bevoegdheidskaders en de vastgestelde bekwaamheidsgrenzen voer je medische handelingen/onderzoeken uit. Ook ondersteun je de dagelijkse gang van zaken in de praktijk op praktisch gebied, meldt nieuwe patiënten aan en zorgt voor beschikbaarheid en onderhoud van benodigde medische middelen, instrumenten en apparatuur. Je overlegt regelmatig met de collega’s in je team en met de huisartsen, zowel tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden als tijdens het reguliere assistentenoverleg.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in