Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Nieuwegein (Jutphaas Wijkersloot)

Plaatsnaam
Nieuwegein (Jutphaas Wijkersloot)
Gewenste startdatum
25 juni 2024
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

- (Bijna) gediplomeerde doktersassistente; - Medisch geneeskunde student; - Of gediplomeerde MBO 4-verpleegkundige die bereid is het takenpakket van een doktersassistente uit te voeren; - Een patiëntvriendelijke houding; - Stressbestendigheid tijdens hectische momenten; - Een proactieve houding en open communicatie; - Goed kunnen werken in zelfstandigheid en verantwoordelijkheid kunnen dragen; - Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - Ervaring met Promedico-ASP is een pré, maar geen vereiste.

Wie zijn wij?

Het team van de huisartsenzorg bestaat uit: 6 huisartsen, 6 doktersassistenten, 2 poh's, 1 poh-ggz en een praktijkmanager. De praktijk is centraal gelegen en heeft goede aansluitingen met snelwegen en tramhaltes. Onder hetzelfde dak bevinden zich een fysiotherapeut, psycholoog, diëtist, logopedist, podotherapeut, Saltro, verloskundige, Sante partners, Arbo-dienstverlening en een Orthopedagoog. Het betreft een afwisselende functie. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit front- en backoffice met bijbehorende administratieve taken en het draaien van een eigen spreekuur. Wij hechten veel waarde aan een aangename werksfeer. Pauzes houden wij gezamenlijk; Wij werken met Promedico ASP en zijn NHG-geaccrediteerd. De werkdagen zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wat ga je doen?

• spreekuren plannen. • de urgentie van de zorgvraag en de daarbij passende vervolgactie bepalen (triage) • de patiënt adviseren en informeren. • medisch-technische handelingen die een doktersassistente uitvoert zoals, wondcontrole, uitstrijkjes, diagnostische onderzoeken ( ecg, spirometrie, doppler, CRP), en lavage. • Administratieve handelingen (onderhoud EPD, inschrijven en uitschrijven)


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in