Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Hilversum

Plaatsnaam
Hilversum
Gewenste startdatum
28 juni 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Praktijkondersteuner somatiek voor 3 dagen in de week (27 uur) I.v.m. vervroegd pensioen van onze huidige POH-S wij een bevlogen, enthousiaste en accurate praktijkondersteuner Somatiek voor de chronische zorg van onze patiënten. Je werkt op één contract voor samenwerkende praktijken. Je hebt voldoende tijd voor de patiënten, zodat je je vak goed kan uitoefenen. We stimuleren het kiezen van eigen nascholingen en opleidingen en houden van laagdrempelig overleggen.

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij een praktijk in Hilversum waar nu nog 3, maar vanaf april 2 huisartsenpraktijken zijn gevestigd. In de toekomst zal er mogelijk nog een praktijk bij komen. Daarnaast werken wij nauw samen met podotherapie, een oefentherapeut en de logopedie welke in dezelfde gang hun spreekkamer hebben. In de rest van het pand bevindt zich een apotheek, fysiotherapie, dermatologiecentrum, verloskundige en een tandartspraktijk. Het is een gezellig team waarbij we samen op een laagdrempelige manier contact hebben en gezamenlijk willen ontwikkelen in het geven van goede zorg aan onze patiënten.

Wat ga je doen?

• Spreekuur Diabetes • Spreekuur Astma/COPD • Spreekuur CVRM Zeer volledige en ingevoerde patiëntenbestanden in VIP en de deelname aan de ketenzorg via de regionale huisartsenzorgorganisatie. Dit kun je doen in je eigen spreekkamer. Daarnaast bieden we jou: • Mogelijkheid om eigen agenda in te delen. • Fijne samenwerking met de huisartsen, assistentes, andere POH’s (GGZ, ouderen en GGZ jeugd), • Flexibiliteit in indeling uren en dagen. • Eind mei 2024 gaan wij van promedico asp over naar medicom.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in