Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Zaandam (Pelders- en Hoornseveld)

Plaatsnaam
Zaandam (Pelders- en Hoornseveld)
Gewenste startdatum
23 april 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Snel schakelen tussen uiteenlopende werkzaamheden, laat dat maar aan jou over. Jij krijgt er energie van dat geen dag hetzelfde is en houdt ook op drukke momenten het hoofd koel. Daarnaast kun je je uitstekend inleven in een ander en goed communiceren met uiteenlopende mensen, of het nu een collega of een patiënt is. Goed luisteren en doorvragen horen daar ook bij, zodat je tijdens de triage de precieze hulpvraag boven tafel krijgt. Verder heb je: Een mbo-diploma voor doktersassistent. Ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum. Dit kan ook via een stage zijn.

Wie zijn wij?

Patiënten kunnen bij ons terecht voor huisartsenzorg en voor bloedafname door onze doktersassistenten. De patiëntenpopulatie bestaat uit ruim 7200 patiënten. We zijn een gezellig, betrokken en grotendeels zelfsturend team dat bestaat uit zes huisartsen, drie POH-S, één POH-GGZ, zeven doktersassistenten en een diëtist. Daarnaast werken we ook samen met de lokale apotheek, podotherapeut en wijkzorg. Wij zijn een hardwerkend, gezellig no-nonsense team dat zeer betrokken is. Zowel bij elkaar als bij de praktijk.

Wat ga je doen?

Patiënten te woord staan, hun precieze hulpvragen achterhalen en de urgentie bepalen, afspraken en spreekuren plannen: alleen al jouw telefonische taken zijn superafwisselend. En die vormen nog maar een deel van je werk. Je stelt ook verwijzingen op en beoordeelt foto’s (bijvoorbeeld van verdachte moedervlekjes) die patiënten via een e-consult sturen. Wat je baan extra leuk maakt, is dat je elke dag je eigen spreekuren – de assistentenspreekuren – draait en zelfstandig medisch-technische handelingen uitvoert. Zoals injecteren, bloeddrukmetingen en bevolkingsonderzoeken uitvoeren, hartfilmpjes maken, hechtingen verwijderen, wondverzorging, vaccineren en bloedafname. Nog niet overal ervaring mee? Geen punt. Via onze nascholingen en trainingen kun je je volop ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld spreekuurondersteuner huisarts worden? Lean-coach om binnen de praktijk de processen te verbeteren? Bij Arts en Zorg zijn veel mogelijkheden voor je. Daarnaast werk je binnen ons gezondheidscentrum intensief samen met bijvoorbeeld apothekers, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners psychologie en somatiek en diëtisten. Als dat niet inspirerend en leerzaam is!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in