Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amsterdam (Oosterparkbuurt)

Plaatsnaam
Amsterdam (Oosterparkbuurt)
Gewenste startdatum
23 juni 2024
Aantal uur per week
17 uur

Wie zoeken we?

Je werkt als assistente op de woensdag en de vrijdag. Uitbreiding naar 3 dagen per week is bespreekbaar. Je werkt met een van de huisartsen en de huisarts in opleiding. Je bent het aanspreekpunt voor de patiënt, aan de balie en telefonisch. Je triageert, geeft advies of maakt een afspraak. Aan het eind van de ochtend en de middag heb je een eigen zelfstandig spreekuurt, waarbij je onder andere injecties plaatst, uitstrijkjes verricht, oren uitspuit, wonden verbindt of een holter ECG aansluit. Wat verwachten wij van jou: Een open blik Goed in triageren Pro-actieve werkhouding Goede communicatieve vaardigheden Zelfstandig werkend Flexibel en stressbestendig Verantwoordelijkheidsgevoel Humor Wat mag je van ons verwachten: Een veelzijdige en uitdagende baan voor 18 – 24 uur per week (in ieder geval woensdag en vrijdag) in een gezellig klein team waar ruimte is voor overleg en meedenken. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO huisartsenzorg. Parkeren is geregeld.

Wie zijn wij?

Wij zijn een geaccrediteerde huisartsenpraktijk in Amsterdam Oost. Ons team bestaat uit twee huisartsen, drie praktijkondersteuners (twee somatiek en een GGZ), een huisarts in opleiding en een collega assistente die op de andere dagen werkt.

Wat ga je doen?

Je bent het aanspreekpunt voor de patiënt, aan de balie en telefonisch. Je triageert, geeft advies of maakt een afspraak. Aan het eind van de ochtend en de middag heb je een eigen zelfstandig spreekuurt, waarbij je onder andere injecties plaatst, uitstrijkjes verricht, oren uitspuit, wonden verbindt of een holter ECG aansluit.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in