Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Amersfoort

Plaatsnaam
Amersfoort
Gewenste startdatum
31 mei 2024
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gediplomeerd doktersassistente voor uitbreiding van ons team wegens groei van onze praktijk en deelname aan het project Meer Tijd voor de Patiënt. Het aantal uren kunnen we in onderling overleg afstemmen (vanaf 8uur tot 38 uur per week is bespreekbaar). Je bent communicatief en digitaal vaardig. De werkdagen zijn in onderling overleg.

Wie zijn wij?

Een moderne huisartsenpraktijk in Amersfoort Zuid die laagdrempelig en patiëntvriendelijk een uitgebreid zorgpakket biedt dicht bij de patiënt. De praktijk heeft 6 huisartsen, een huisarts in opleiding, 5 praktijkondersteuners (Somatiek en GGZ en GGZ jeugd) en 7 doktersassistentes. In ons centrum zitten ook nog een servicepunt van de apotheek, een fysiotherapeut en 2 diëtistes. We proberen een zo groen mogelijke praktijk te zijn (warmtepomp, zonnepanelen, afvalscheiding).

Wat ga je doen?

Je verricht werk in frontoffice, backoffice en behandelkamer. Dat maakt het werk afwisselend en dynamisch. In de frontoffice zorg je dat alle werkprocessen binnen de praktijk soepel verlopen. In de backoffice verricht je triage en werk je samen met de regie-arts. In de behandelkamer doe je spreekuur dat wordt ingedeeld op basis van je vaardigheden (vaardigheden die heden in de praktijk beschikbaar zijn: bloedprikken, lavage, uitstrijkje, zwachtelen en wondzorg, audiogram, hechtingen verwijderen, ecg, longfunctie, reizigersadvisering enzovoort) Mogelijkheden tot nascholing/verdieping zijn mogelijk indien gewenst (spreekuurondersteuner huisarts, bloed prikken, reizigersadvisering, enz).


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in