Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Doorn (Wijk 00 Doorn)

Plaatsnaam
Doorn (Wijk 00 Doorn)
Gewenste startdatum
23 april 2024
Aantal uur per week
34 uur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een doktersassistente die weet hoe ze een medische dienst kan ondersteunen en affiniteit heeft met onze cliëntengroep. Tevens vragen wij iemand die het HIS systeem kent en het zou fijn zijn als er gewerkt is met ONS. Het juist en goed Triageren is een vereiste binnen onze medische dienst. Helaas wordt dit nog niet voldoende opgepakt door de andere collega's dus het zou fijn zijn als de kandidaat het leuk vind om ook haar/zijn kwaliteiten en kennis wil uitdragen naar de rest van het team. Iemand die de regie durft te pakken en verbeteringen aandraagt en implementeert. Wij zoeken een doktersassistente die de verlengde arm is van de artsen, iemand die hen veel werk uit handen kan nemen als agendabeheer, Triageren, kleine medische handelingen als oren uitspuiten, prikpil zetten etc.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezondheidscentrum, een expertise centrum voor cliënten met een visuele beperking. Het medische team bestaat uit medische secretaresse, doktersassistentes, verpleegkundige, verpleegkundig specialisten, huisartsen en Arts Verstandelijk gehandicapten. In Doorn staan 42 woningen waar cliënten met een visuele en verstandelijke beperking wonen. Tevens doof/blindheid en verstandelijke beperking. In totaal ongeveer 400 cliënten die medische zorg krijgen indien dat nodig is.

Wat ga je doen?

Je taak is vooral de huisarts ondersteunen in het plannen en beheren van de agenda. Je bent het eerste aanspreekpunt van de medische dienst. Vanaf 08:00 uur ben je verantwoordelijk voor een juiste Triage en correctie terugkoppeling naar artsen en verpleegkundige tijdens de triagemomenten. We werken laagdrempelig maar willen zo min mogelijk verstoringen tijdens het werk dus structuur is hierin belangrijk. We zoeken iemand die verantwoordelijkheid kan en durft te nemen, die kwaliteit van het doktersassistente vak hoog in het vaandel heeft staan. Iemand die de verdieping zoekt in zijn/haar werk en blij wordt van het contact met onze woningen, begeleiders en cliënten. Dat je dan een verbinder bent is eigenlijk meer dan logisch aangezien jij de juiste connectie legt met de betreffende persoon.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in