Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Huissen

Plaatsnaam
Huissen
Gewenste startdatum
31 mei 2024
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

Vanwege uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een: Enthousiaste en ervaren POH-GGZ We zijn op zoek naar een collega POH-GGZ, voor aanvankelijk 1 dag in de week (voor de woensdag of de donderdag) naast onze huidige collega. Huidige collega zal medio volgend jaar met pensioen willen gaan en we willen dan graag de uren uitbreiden voor de nieuwe collega.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 5 huisartsen (waarvan 1 praktijkhouder), 1 HAIO, 2 praktijkondersteuners Somatiek en 1 praktijkondersteuner GGZ, 6 doktersassistenten en een praktijkmanager. Samen maken we ons sterk voor goede en persoonlijke huisartsenzorg.

Wat ga je doen?

In de functie van POH-GGZ verleen je binnen de huisartsenpraktijk eerstelijns zorg aan patiënten met uiteenlopende psychische en/of psychosociale en psychosomatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de spreekuren en overlegt waar nodig met de desbetreffende huisarts(en). Jouw profiel  begeleiding / behandeling op het gebied van GGZ-problematiek  het inventariseren van psychische en/of psychosociale en psychosomatische klachten  case-management in nauwe samenwerking met huisartsen.  de inzet van e-health  zo nodig afleggen van huisbezoeken  netwerkontwikkeling t.b.v. patiëntenzorg  een gediplomeerd POH-GGZ  iemand met een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling  flexibel inzetbaar in vakanties en bij ziekte van collega’s  goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid  positieve inzet en betrokkenheid  stressbestendig en zelfstandig kunnen werken  een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld verpleegkunde, SPV, maatschappelijk werk, psycholoog of vergelijkbaar.  de post HBO-opleiding POH-GGZ.  enkele jaren relevante werkervaring binnen de GGZ.  kennis van de sociale kaart  goede sociale en communicatieve vaardigheden  een registratie in het kwaliteitsregister POH-GGZ Herken je je in bovenstaand profiel, dan ben jij degene die wij zoeken!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in