Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Duivendrecht

Plaatsnaam
Duivendrecht
Gewenste startdatum
28 juni 2024
Aantal uur per week
42 uur

Wie zoeken we?

Een gediplomeerde of bijna gediplomeerde doktersassistenten voor onze praktijk, die zelfstandig kan werken, flexibel is, stressbestendig, communicatief vaardig en het leuk vindt om in een team te werken.

Wie zijn wij?

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan als doktersassistent in een goed werkend team, dan kan je bij ons solliciteren! Wil je liever 2 of 3 dagen per week werken? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Onze praktijk is gevestigd in Duivendrecht, een dorp tegen Amsterdam en Diemen aan. Door de kleinschaligheid van ons centrum is het werken plezierig en persoonlijk. We overleggen makkelijk en snel met de apotheek, de wijkzorg en diƫtiste die in het centrum gevestigd zijn. We hebben goed contact met de andere 1e-lijnzorgverleners, de lijntjes zijn kort. Waarnemend assistentes willen graag bij ons invallen en we maken gebruik automatische terugbelfunctie, dus geen continue rinkelende telefoon! Onze praktijk bestaat uit 2 huisartsen, 2 vaste waarnemende huisartsen en een huisarts in opleiding, 4 parttime werkende doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ. De praktijk is samen met de apotheek, wijkverpleging en diƫtiste gehuisvest in een gezondheidscentrum. Wij zoeken een gediplomeerde of bijna gediplomeerde doktersassistenten voor onze praktijk, die zelfstandig kan werken, flexibel is, stressbestendig, communicatief vaardig en het leuk vindt om in een team te werken.

Wat ga je doen?

Wij bieden - Een parttime-functie van voor maximaal 4 dagen in de week, werkdagen en tijden zijn in overleg - Een fijne werkplek in een enthousiast team met afwisselend en uitdagend werk waar ruimte is om je verder te ontwikkelen. - Een plek waar makkelijk en laagdrempelig overlegd kan worden.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in