Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Delft (Wijk 25 Buitenhof)

Plaatsnaam
Delft (Wijk 25 Buitenhof)
Gewenste startdatum
27 mei 2024
Aantal uur per week
16 uur

Wie zoeken we?

Een huisartsenpraktijk gevestigd in het historisch Delft is op zoek naar een Praktijkondersteuner-somatiek voor 16 uur per week. Ben jij een enthousiaste en allround POH-S die op zoek is naar een baan in een kleine NHG-gecertificeerde huisartspraktijk waar men ook oog heeft voor gezelligheid en oprechte aandacht voor jou als persoon? Lees dan door! Wij zoeken een deskundig teamlid die de chronische zorg bij onze patiënten wil begeleiden, dit uiteraard volgens de NHG richtlijnen, maar daarin ook je eigen persoonlijke stijl toegepast. Je gaat nauw samenwerken met een leuk team van huisartsen, doktersassistentes, collega POH-s en POH-GGZ .

Wie zijn wij?

Wat maakt het dan zo leuk bij ons? Wij hebben aandacht voor jouw als persoon en je ontwikkeling, zodat jij volledig tot je recht kan komen. We zullen mede daarom je competenties als professional maar ook als persoon zeker benutten. We plannen minimaal 1 keer per jaar een constructief jaargesprek. Er zijn plannen voor verbouwen of verhuizen naar nieuwbouw, we zijn dus volop in ontwikkeling! Wat maakt het bij ons anders? Onze praktijk bevindt zich in de wijk Buitenhof-noord en heeft rond de 3600 patiënten. In ons pand bevind zich ook een praktijk voor fysiotherapie en diëtiek. We maken iedere dag tijd voor elkaar voor een gezamenlijk koffie moment en/of lunchpauze waar mogelijk. Er is een leuk winkelcentrum in de buurt, waar je in de pauze even een boodschap zou kunnen doen. We werken met een fijn team, een goede mix van ruim ervaren collega’s en jonge collega’s die uiteraard met support de ruimte krijgen om te leren en te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Spreekuur vanuit de eigen spreekkamer en zo nodig doe je huisbezoeken. Er is een collega POH-s met wie je kunt sparren. Wij werken met het huisartsinformatiesysteem CGM huisarts. Voorkeur voor werkdagen: woensdag en donderdag, 8 uur per dag, maar in overleg andere dagen mogelijk Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met HuisartsenHulp.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in