Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Eindhoven (Wijk 12 Stadsdeel Stratum)

Plaatsnaam
Eindhoven (Wijk 12 Stadsdeel Stratum)
Gewenste startdatum
11 december 2023
Aantal uur per week
34 uur

Wie zoeken we?

Gezocht: doktersassistente (in opleiding) in Eindhoven Opleiding is op eigen kosten 24 of 32 uur/ week ofwel 3 of 4 werkdagen in ieder geval woensdag donderdag en vrijdag. Kwaliteiten: - Betrouwbaar en loyaal - Goede communicatieve eigenschappen; - Stressbestendig; - Doorzettingsvermogen; - Teamworker; - Praktijkervaring is een pre, maar geen must.

Wie zijn wij?

Bedrijfsprofiel Het betreft een solo huisartsenpraktijk in het centrum van Eindhoven. Wij werken in een leuk team en combineren oprechte aandacht voor de patiƫnt met up-to-date medische kennis en technieken in een moderne praktijk. We hebben een mooie moderne praktijkruimte en een leuk team. Verder is er gratis parkeren op eigen terrein en om het medisch centrum.

Wat ga je doen?

Omschrijving: Als doktersassistente: - Ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiƫnten; - Draag je zorg voor taken als telefoonafhandeling en receptie- en computerwerkzaamheden; - Verleen je medische assistentie en zorgt voor adequate registratie in het HIS; - Bied je assistentie in de behandel- en onderzoekskamer en doet zelfstandig het assistentenspreekuur. Functie-eisen doktersassistent A: Kandidaten dienen te beschikken over: - Een erkend diploma doktersassistente; - verzorgende of verpleegkundige die doktersassistente opleiding wil volgen


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in