Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Rijswijk

Plaatsnaam
Rijswijk
Gewenste startdatum
23 april 2024
Aantal uur per week
18 uur

Wie zoeken we?

Graag zijn wij op zoek naar een gedreven, leergierige en ervaren dokterassistent(e) met affiniteit voor nauwkeurige patiëntgerichte zorg en ervaring in medisch-administratieve taken. Wat zoeken wij? - [ ] Gedrevenheid, enthousiasme en leergierigheid - [ ] Open houding, laagdrempelig en vriendelijk in communicatie - [ ] Motivatie voor doorgroeien en ontwikkelen op medisch vlak - [ ] commitment naar de praktijk, het team en de patiënten - [ ] Fulltime basis dat wil zeggen minimaal maandagochtend tot en met vrijdagochtend. Middagen in overleg.

Wie zijn wij?

Voor een moderne, dynamische en hechte huisartspraktijk in Rijswijk zijn wij op zoek naar een ervaren dokterassistente i.v.m. pensioen van de voorgaande. De praktijk is gemakkelijk met zowel openbaar vervoer als met auto te bereiken. De praktijk bestaat uit een ervaren huisarts en 1 vaste waarnemer. Verder vind je in het centrum een andere duo-huisartspraktijk en een gedeelde POH-somatiek.

Wat ga je doen?

Gedurende een halfjaar zul je door de ervaren doktersassistente ingewerkt worden om te zorgen voor een vloeiende overdracht. Zo krijg je 1-op-1 begeleiding en advies van een ervaren doktersassistente en leer je nog eens alle fijne kneepjes van het vak onder supervisie te verrichten. Denk aan oren uitspuiten, gynaecologisch uitstrijkje, injecties, hechtingen verwijderen en het maken van ECG’s. Wat bieden wij? - [ ] De mogelijkheid te leren en begeleid te worden door een zeer ervaren doktersassistente die de patiëntpopulatie door en door kent - [ ] De mogelijkheid om tevens behendig te worden in medische vaardigheden - [ ] Uiteindelijke doorgroei na een halfjaar tot hoofdassistente - [ ] Onderdeel worden van een klein, hecht en dynamisch team


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in