Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Haarlem (Zijlwegkwartier)

Plaatsnaam
Haarlem (Zijlwegkwartier)
Gewenste startdatum
30 augustus 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Per 1 maart 2023 zijn we op zoek naar een enthousiaste doktersassistent die ons leuke en gezellige team wil versterken. Graag een afgestudeerde doktersassistent die affiniteit heeft met patiënten en een luisterend oor heeft, maar ook goed zelfstandig en efficiënt kan werken. Het gaat om 2,5 a 3 dagen per week in overleg in te vullen, echter maandag zal er in ieder geval bij zitten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een hele leuke stadspraktijk in het centrum van Haarlem. Onze populatie is divers en de gezondheidsproblemen die op een dag voorbij komen ook. De praktijk is geaccrediteerd en goed georganiseerd. Er werken al 2 hele leuke en enthousiaste doktersassistenten die graag helpen en een collega goed inwerken. Behalve zorg leveren vinden we samen momenten nemen voor overleg, koffie/thee of anderszins belangrijk en we vinden korte overleglijntjes prettig

Wat ga je doen?

Je zal je bezig houden met de telefoon aannemen, patiënten te woord staan en verrichtingen doen zoals urine onderzoek, uitstrijkjes, bloeddruk meten, oren uitspuiten, aanleggen van 24 uurs bloeddrukmeter, maken van een ecg en assisteren van kleine ingrepen.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in