Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Prakijkondersteuner in Tiel

Plaatsnaam
Tiel
Gewenste startdatum
29 maart 2023
Aantal uur per week
26 uur

Wie zoeken we?

Als praktijkondersteuner ben jij een aanvulling op de huisartsenzorg. Voor jou niet een eenmalig, snel consult, maar echt de mogelijkheid om de verdieping op te zoeken met de patiënt. Wil jij binnen onze huisartsenpraktijk de langdurige zorg voor onze patiënten op je nemen? Lees dan snel verder. Wie ben jij als praktijkondersteuner? Je hebt een diploma praktijkondersteuner huisarts (POH). Een hechte band opbouwen met jouw patiënten vind je fijn. Sommige patiënten volg je hun hele leven lang, in goede en in slechte tijden. Bij jou is er ruimte voor een lach en een traan. Jij bent niet bang om zelfstandig beslissingen te nemen. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en in een team werken vind je fijn. Want weet je het even niet meer? Dan heb je altijd collega’s om op terug te vallen. Jij leert van jouw collega’s en jouw collega’s leren van jou. Jij bent nooit uitgeleerd. Jij houdt van nieuwe dingen op je pad, verdieping zoeken in de ziektebeelden waar jij tijdens je werk mee te maken krijgt en je vindt het leuk om jezelf bij te scholen. Met jouw geheugen zit het wel goed. De protocollen heb jij zo in hoofd. Natuurlijk mag je wel even spieken, mocht dat nodig zijn. We zijn geen robots.

Wie zijn wij?

Werken bij ECT Tiel In het Eerstelijns Centrum Tiel werken vier huisartsenteams op verschillende locaties in Tiel en omgeving. Wij zijn er om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Met ruim 200 zorgverleners is er enorm veel kennis in huis. Je werkt op je eigen locatie, maar kunt gebruikmaken van alles dat het ECT organiseert en faciliteert. Win-win! Je komt te werken in huisartsenteam 3.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen als praktijkondersteuner? In jouw spreekkamer hou je een eigen spreekuur waar je mensen met chronische, progressieve en/ of complexe somatische problematiek ontvangt. Vandaag wordt weer een afwisselende dag. Je spreekuur is gevuld met patiënten uit de verschillende zorgprogramma’s: DM, CVRM, Astma/COPD en ouderenzorg. Gedurende de dag voer je controles uit, bijvoorbeeld bij patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten en longaandoeningen. Moeten er aanpassingen worden gedaan in het medicijngebruik van een patiënt? Jij hebt de kennis om hiermee aan de slag te gaan. Tussen de middag is het tijd om de mails te lezen en te beantwoorden. Ook pleeg je wat telefoontjes. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om samen met je collega’s te lunchen. Jullie kunnen het werk even loslaten en bijkletsen, voordat jullie weer aan de slag gaan. ’s Middags ontvang je weer patiënten op jouw spreekuur. Zo nodig ga je ook op huisbezoek. Even lekker de deur uit. Aan het eind van de dag werk je de administratie nog even bij. Ons werk is steeds meer digitaal, dus jij bent digitaal vaardig en hebt ons ICT-systeem goed onder de knie. Je sluit je werkdag met een voldaan gevoel af. Je hebt écht iets kunnen betekenen voor jouw patiënten. Op naar morgen!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in