Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Hoevelaken (Hoevelaken)

Plaatsnaam
Hoevelaken (Hoevelaken)
Gewenste startdatum
29 maart 2023
Aantal uur per week
34 uur

Wie zoeken we?

Wij zijn per 1 maart 2023 op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en gezellige collega doktersassistent voor 2 - 4 dagen per week.

Wie zijn wij?

Onze praktijk in Hoevelaken is een goed georganiseerde, moderne, NHG geaccrediteerde, huisartsenpraktijk op het verstedelijkt platteland. Wij hebben een prettige patiëntenpopulatie die gekenmerkt wordt door haar diversiteit en relatief weinig claimend gedrag. We hebben een enthousiast en ambitieus team waar ook veel ruimte is voor gezelligheid en humor. Ons team bestaat uit 3 parttime doktersassistenten, 1 POH-S, 2 POH-GGZ, 3 huisartsen en 1 huisarts-in-opleiding. Wij werken met het regionale HIS van Promedico-ASP.

Wat ga je doen?

Ons zorgaanbod is ruim. Wij participeren in alle regionale ketenzorgprogramma’s. Daarnaast doen wij aan ‘Accreditatie’, ‘Service en Bereikbaarheid’ en ‘Toekomstbestendige Huisartsenzorg’. Als doktersassistent heb je de mogelijkheid om hier een actieve rol in te spelen, om zo een prettige afwisseling in werkzaamheden te hebben. Naast telefonische triage en afspraken maken kun je meehelpen in het onderhouden en up-to-date houden van ons kwaliteitsbeleid, de organisatie van de jaarlijkse griepvaccinatie, de roosterplanning, het voorbereiden van het polyfarmacie-overleg. Maar ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kan je je als assistent bekwamen in het assisteren bij kleine ingrepen, het maken van foto’s voor tele-dermatologie, het doen van visites in het kader van ouderenzorg, uitstrijkjes maken in het kader van het bevolkingsonderzoek enzovoorts…


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in