Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Hilversum

Plaatsnaam
Hilversum
Gewenste startdatum
29 maart 2023
Aantal uur per week
38 uur

Wie zoeken we?

We zoeken een ervaren doktersassistent(e) voor 3 tot 3 1/2 dag per week die samen met de andere assistente het rooster flexibel in kan vullen.

Wie zijn wij?

Wij zoeken een nieuwe collega voor 3 – 3 ½ dagen per week die flexibel kan zijn en overlegt met de andere assistente over de invulling van de werkweek en de vakanties. Onze praktijk bevindt zich in een klein ziekenhuis in Baarn. Het is een solopraktijk, onderdeel van een kostenmaatschap met een andere huisartsenpraktijk op dezelfde etage. Werkzaam zijn de praktijkhouder, 2 doktersassistentes, een vaste waarneemhuisarts, een POH-S en een POH-GGZ.

Wat ga je doen?

Je werkt afwisselend aan de balie; je doet daar de triage en de agendaplanning. Verder draai je een eigen spreekuur (gedelegeerde taken, zoals: injecties/vaccinaties, uitstrijkjes, wrattenspreekuur houden, oren uitspuiten, 24-uurs bloeddrukmetingen doen, ECG’s draaien en uitvoeren van een spirometrie (optie). Daarnaast nog enkele niet-patiëntgebonden taken, bijvoorbeeld: de planning doen, bestellingen doen en de dossieradministratie.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in