Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Waarnemer in Roosendaal (Wijk 00 Centrum)

Plaatsnaam
Roosendaal (Wijk 00 Centrum)
Gewenste startdatum
23 juni 2024
Aantal uur per week
uur

Wie zoeken we?

We zoeken een gemotiveerde en kundige collega die: - Het leuk vindt om samen te werken in een team. - Bereid is om in goed onderling overleg naar rato deel te nemen aan diensten en waarneming tijdens de vakantie.

Wie zijn wij?

Je komt terecht in een leuk team in een goed georganiseerde NHG geaccrediteerde praktijk, in het gezellige en goed bereikbare dorp Fijnaart in West-Brabant. In onze praktijk (circa 3800 patiënten) werken we met drie huisartsen, allen deeltijd. Daarnaast werken er vier praktijkassistentes (deeltijd) waarvan één is opgeleid tot spreekuurondersteuner huisarts (SOH). Verder worden we ondersteunt door twee POH’s somatiek en één POH GGZ. De praktijk is gevestigd in een modern nieuwgebouwd pand met alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal spreekuur te kunnen draaien. In het gebouw zijn diverse andere disciplines uit de eerste lijn werkzaam zoals een diëtiste, verloskundige, fysiotherapeut, podotherapeut en een huidtherapeut. Tevens is er een echografie centrum (voor gynaecologie en obstetrie) en een prikcentrum van Star- SHL gehuisvest. Er is nauwe samenwerking met de SOG en er is geregeld overleg met thuiszorgorganisaties. Dit bevordert een goede onderlinge samenwerking, ten gunste van goede en efficiënte patiëntenzorg. De startdatum, aantal werkdagen en werktijden zijn flexibel en in onderlinge overleg te bespreken.

Wat ga je doen?

Een goede werksfeer en een gezonde werk-privé balans vinden wij belangrijk. Dat komt ook de patiëntenzorg ten goede. In dit kader hebben we standaard 15 minuten per consult. De spreekuur tijden zijn van 8:00-10:30 uur en van 14:00 tot 16:00. Hierdoor is er voldoende tijd voor overleg, visites, spoedgevallen en administratie. Er is een prettige ruime teamkamer die van alle gemakken is voorzien, zoals een koffieapparaat met verse bonen!


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in